<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

Blogi

KAASUA-projekti edistyy - tiimit muutoksen keskellä

Kirjoittaja Mtech on 5.3.2018 8:55

Aiemmassa blogissa kerroimme lyhyesti syksyllä käynnistyneestä KAASUA-projektista ja pilotoitavasta ketterän kehityksen mallista. Projekti on sittemmin edennyt vaiheeseen, jossa ketterän kehityksen malli on otettu käyttöön muissakin Mtechin tiimeissä. Tämä on aiheuttanut muutoksia työtapojen lisäksi tiimien kokoonpanoihin ja työtiloihin.

Jatka lukemista

Aiheet: Projektit, Ohjelmistokehitys, Ketterä kehitys

Ketterä kehitys Mtechissä – case Faban varastonhallinta osa 2

Kirjoittaja Mtech on 30.11.2017 14:06

Osassa 1 kerroimme perustietoja uuden ketterän kehityksen mallin pilotistamme. Jos et ole vielä lukenut osaa 1, löydät sen täältä: http://blogi.mtech.fi/kettera-kehitys-mtechissa-case-faban-varastonhallinta-osa-1

Miten kaikki sitten käytännössä toimii?

Varastonhallintaprojektin tiimi koostuu Mtechin kehitystiimistä eli kolmesta täysiaikaisesta ja yhdestä osa-aikaisesta ohjelmistokehittäjästä, suunnittelijasta, testaajasta ja projektipäälliköstä sekä asiakkaan eli Faban edustajasta, tuoteomistajasta. Triarin konsultti tukee tiimiä koko projektin ajan. Tiimille on projektin ajaksi varattu Faban neuvotteluhuone omaksi yhteiseksi työskentelytilaksi, jotta viestintä tiimin kesken ja asiakkaan kanssa on ketterän kehityksen mallin mukaan mahdollisimman suoraa ja tehokasta.

Jatka lukemista

Aiheet: Projektit, Ohjelmistokehitys

Ketterä kehitys Mtechissä – case Faban varastonhallinta osa 1

Kirjoittaja Mtech on 17.11.2017 10:18

Mtechissä on syksyn 2017 aikana pilotoitu menestyksekkäästi ketterän kehityksen mallia. Mtech käynnisti alkusyksyllä Triari Oy:n kanssa yhteistyössä KAASUA-projektin, jonka tavoitteena on kehittää ja ketteröittää Mtechin projektitoimintaa. Projektin aikana tunnistetaan ja kuvataan projektitoiminnan palvelun keskeiset ja kriittiset vaiheet, rakennetaan tuloksellinen toimenpiteiden työnkulku ja kehitetään ohjelmistotiimin toiminnan laatua jatkuvan oppimisen avulla. Yhdessä Triarin konsulttien kanssa on luotu Mtechille sopiva ketterä toimintamalli. Uutta ketterää toimintamallia kehitetään ja testataan käytännössä Faban kanssa varastonhallintaohjelmiston kehitysprojektissa. Mtechissä ketterän kehityksen mallia hyödynnetään nyt ensimmäistä kertaa tilaajalle tehtävän tuotteen kehityksessä.

Jatka lukemista

Aiheet: Projektit, Ohjelmistokehitys