<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

Blogi

Johda myyntiä tehokkaasti MtechSalesMap-kenttämyyntisovelluksella

Kirjoittaja Markku Brummer on 2.4.2018 10:00

Miltä kuulostaisi tehokas ja edullinen työkalu, jolla voisit johtaa kaiken yrityksesi myyntityön?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, myös myynnin johtamisessa. Myynti on systemaattista, suunnitelmallista toimintaa –ja haastavaa ilman hyviä työkaluja. MtechSalesMap-sovelluksella voi tehdä kaiken: asettaa myyntitavoitteet, määrittää myyntikohteet kartalla myyntipotentiaalin mukaan, seurata tuloksia reaaliaikaisesti ja johtaa myyntiä.

Jatka lukemista

Aiheet: MtechSalesMap, Tuotteet

Analysoi myyntiä uudella tavalla MtechSalesMap-kenttämyyntisovelluksella

Kirjoittaja Jyrki Hakala on 26.3.2018 10:00

Haluatko johtaa yrityksesi myyntiä entistä tehokkaammin ja helpommin? MtechSalesMapin avulla voit analysoida myynti- ja asiakastietoja haluamallasi tavalla ja samalla kehittää myyntiä entistä tehokkaammaksi.

Analysoida on hieno ja tärkeä termi kuvaamaan päätöksentekoa. Analyysin lopputulokseen vaikuttaa analysoitava materiaali ja se, millaisessa muodossa materiaali on. Perinteisesti lukuja syötetään taulukoihin, joista saadaan eri menetelmillä aikaiseksi tuloksia. Tulokset esitetään graafisesti, jotta ne olisivat helpommin ymmärrettävissä.

Jatka lukemista

Aiheet: MtechSalesMap, Tuotteet

Visuaalisuus on MtechSalesMapin ydin - asiakastieto ja paikkatieto samassa paketissa kartalla

Kirjoittaja Janne Arenius on 19.3.2018 10:00

Tekniikan kehittyminen ja avoimen datan määrän lisääntyminen ovat mahdollistaneet visuaalisuuden edistämisen yrityksissä aivan uudella tavalla. MtechSalesMap on tästä hyvä esimerkki.

Lähes kaikki ovat kuulleet sanonnan ”Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”. Sanonta pitää itse asiassa yllättävän hyvin paikkansa. Näkö on ihmisen tärkein aisti, ja sen avulla hahmotamme parhaiten ympäröivää maailmaa – oli kyse sitten arkielämästä tai yritysmaailmasta.

Vaikka visuaalisuuden merkitys on tiedostettu yritysmaailmassa jo pitkään, vasta nykytekniikka sekä lisääntynyt avoimen datan määrä on mahdollistanut visuaalisuuden huomioimisen yrityksen toiminnassa aivan uudella tavalla. Ei siis ihme, että visuaalisuuden merkitys on koko ajan kasvussa.

Jatka lukemista

Aiheet: MtechSalesMap, Tuotteet