<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

Blogi

Johda myyntiä tehokkaasti MtechSalesMap-kenttämyyntisovelluksella

Julkaissut Markku Brummer 2.4.2018 10:00

mindmap-2123973_1920.jpg

Miltä kuulostaisi tehokas ja edullinen työkalu, jolla voisit johtaa kaiken yrityksesi myyntityön?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, myös myynnin johtamisessa. Myynti on systemaattista, suunnitelmallista toimintaa –ja haastavaa ilman hyviä työkaluja. MtechSalesMap-sovelluksella voi tehdä kaiken: asettaa myyntitavoitteet, määrittää myyntikohteet kartalla myyntipotentiaalin mukaan, seurata tuloksia reaaliaikaisesti ja johtaa myyntiä.

Tee myynnin johtamisesta läpinäkyvää

Myynnin tekemistä määrittävät selvästi määritellyt liiketoimintatavoitteet, jotka on kuvattu kenttämyynnin myyjille myyntitavoitteina. Sovelluksen käyttö tekee myynnin johtamisesta läpinäkyvää. Myyntitulokset saavutetaan panostusten suuntaamisella ja seurannalla, johtamistyöllä ja auttamalla myyjiä kehittymään työssään. Myyjät voivat kirjata tiedot myyntikäynneistään suoraan sovellukseen. Näin voit seurata myyntiaktiviteetteja myyjäkohtaisesti ja alueittain. Karttasovelluksessa asiakkaasi ovat näkyvissä kartalla. Näet sovelluksesta eri asiakassegmentit, tuoteryhmät ja niiden myyntivolyymit.

Johda faktoilla ja kohdista resurssit oikein

Karttasovelluksella johdat myyntiä suunnitelmallisesti faktojen perusteella ja kohdistat myyntiaktiviteettinne oikeaan paikkaan. Sovelluksen avulla tiedät, mitä asiakkaille on myyty ja tunnistat lisämyyntitarpeet. Myynnissä toiminta ja tieto yhdistettynä tuovat tulosta. Myyntinne on suunniteltua ja tehokasta, aikaa säästyy siihen mihin kuuluukin: kaupan tekoon. Ota käyttöön MtechSalesMap millä tahansa älylaitteella ja koe, miten helppoa myyntityön johtaminen voi olla.

Haluatko tietää lisää?

Käy tutustumassa MtechSalesMapiin osoitteessa https://www.mtechsalesmap.fi/ ja tilaa tuote-esittely! Voit ottaa yhteyttä myös suoraan myyntiimme myynti@mtech.fi.

Topics: MtechSalesMap, Tuotteet