<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

 

IT-palvelut yrityksille

Mtech tarjoaa monipuolisia IT-palveluita yrityksille. Kauttamme hankit kaikki tarvittavat ratkaisut yrityksesi tietoturvan ylläpitoon ja työasemien varmistukseen. Tarjoamme myös konsultointipalveluita, jolloin saat asiantuntijamme käyttöösi.

Kysy lisää myynnistämme: myynti@mtech.fi

F-Secure

Kauttamme saat yrityskäyttöön soveltuvat F-Securen tietoturvatuotteet. F-Securella hoidat tietokoneiden, mobiililaitteiden, salasanojen ja palvelimien suojauksen hallitusti ja tehokkaasti.

Tutustu lisää F-Securen yritysratkaisuihin:

 

 

Partner_Primary_Black_RGB-01

Nexetic

Meiltä saat myös käyttöösi Nexetic Shied Backup -työasemien etävarmistuspalvelun. Palvelu hoitaa tietokoneen varmuuskopioinnin jatkuvasti ja automaattisesti. Tietojen palautus on helppoa ja nopeaa. Nexeticillä varmistat, että kaikki tärkeät tiedot pysyvät tallessa, aina.

Tutustu lisää Nexeticin palveluun:

 

Nexetic-logo-100

IT-konsultointi

Haluatko kartoittaa IT-ympäristösi nykytilanteen ja kustannustehokkuuden? Tarvitsetko palvelin- tai verkkoasiantuntijaa johonkin projektiin?

Ota yhteyttä IT-konsulttiimme Toni Haapaseen: toni.haapanen(a)mtech.fi

Tonin haastattelun voit lukea blogistamme täältä!

Kiinnostuitko? Jäikö kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi! Otamme sinuun pian yhteyttä.


Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Kumppaneitamme:

SPP_SEL_EX   30258_Fujitsu_SELECT_Server   30257_Fujitsu_SELECT_Expert_Mobility_Solutions

 

vmw-lgo-partner-cpp-professional-k   logo   CSP_Partner_Silver_logo