<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

Blogi

Analysoi myyntiä uudella tavalla MtechSalesMap-kenttämyyntisovelluksella

Julkaissut Jyrki Hakala 26.3.2018 10:00

pexels-photo-355952.jpeg

Haluatko johtaa yrityksesi myyntiä entistä tehokkaammin ja helpommin? MtechSalesMapin avulla voit analysoida myynti- ja asiakastietoja haluamallasi tavalla ja samalla kehittää myyntiä entistä tehokkaammaksi.

Analysoida on hieno ja tärkeä termi kuvaamaan päätöksentekoa. Analyysin lopputulokseen vaikuttaa analysoitava materiaali ja se, millaisessa muodossa materiaali on. Perinteisesti lukuja syötetään taulukoihin, joista saadaan eri menetelmillä aikaiseksi tuloksia. Tulokset esitetään graafisesti, jotta ne olisivat helpommin ymmärrettävissä.

MtechSalesMap tuo analysoinnin uudelle tasolle

Kartalle ladatusta materiaalista näet kaiken myynnistä tarvitsemasi tiedon yhdellä silmäyksellä. Voit käyttää jo ennestään kerättyä aineistoa ja siirtää sen kartalle näkyviin. Saat kartalle juuri sen tiedon, mitä tarvitset ja mikä on olennaista analyysiin. Asiakastietojesi lisäksi voit ostaa ulkopuolista yleisesti saatavilla olevaa aineistoa, esimerkiksi meneillään olevista alueellisista hankkeista, jotka vaikuttavat asiakkaittesi ostokäyttäytymiseen. Myyntilukujen kasvattamiseksi ja myynnin onnistumiseksi voit analysoida yrityksesi lukuja ja sen avulla miettiä, miten parannat kunkin myyntialueen tuloksia. Kun myyntialueilla tapahtuu muutoksia, esimerkiksi uusien tekniikoiden lisääntymisen vuoksi, voit suunnata alueelle lisäresursseja.

Maatiloilla tapahtuvat muutokset tulevat näkyviin oikein valittujen karttatietojen avulla. Seuraamalla tilamuutoksia, saat tiedon uusista yritysmalleista, kuten maanrakennuksesta, maatilamatkailusta ja viinitiloista, joita maatiloilla toteutetaan perinteisen maatilayrittämisen lisäksi.

Yrityksille säästöjä ja joustavuutta

Tärkeimpiä hyötyjä MtechSalesMapin käytöstä ovat kustannussäästöt ja joustavuus. Kustannussäästöt tulevat määritellyillä yritys-datalla ja niiden yhdistämisellä. Niiden avulla voit helposti resursoida ja johtaa myyntiä. Kenttätyö on joustavaa, kun myyntialueiden myyjät voivat suunnitella omaa myyntityötään.

MtechSalesMapin käytössä ja saavutetuissa hyödyissä vain mielikutus on rajana. Myyntityössä on hyvä pysyä kartalla.

Haluatko tietää lisää?

Käy tutustumassa MtechSalesMapiin osoitteessa https://www.mtechsalesmap.fi/ ja tilaa tuote-esittely! Voit ottaa yhteyttä myös suoraan myyntiimme myynti@mtech.fi.

Topics: MtechSalesMap, Tuotteet