<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

Ajankohtaista

MtechMap - Asiakasdata ja paikkatiedot kätevästi kännykässä. Karttapohjainen CRM-ratkaisu lanseerataan 18.6.2018

Julkaissut Mtech 18.6.2018 9:00

mtechmap-hero-1920x1080

Mtech Digital Solutions lanseeraa 18.6. kotimaisen kaikilla mobiililaitteilla toimivan karttapohjaisen CRM-sovelluksen nimellä MtechMap. Sovellus yhdistää asiakasdatan ja paikkatiedot kätevästi kännykkään. Tuote on kehitetty erityisesti liikkuvien myynti- ja palveluorganisaatioiden käyttöön.

MtechMap on liikkuvaan myynti- ja palvelutyöhön kehitetty asiakashallintajärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti kännykällä ja tabletilla. Palvelu näyttää yritykselle tärkeät asiakas- ja myyntitiedot kartalla. Tietoja voi suodattaa ja analysoida erilaisilla hakukriteereillä, jolloin palvelu visualisoi kartalle esimerkiksi asiakassegmentit, tuoteryhmät ja niiden myyntivolyymit. Palvelun avulla voi tutustua asiakkaan nettisivuihin, soittaa ja pitää yhteyttä asiakkaaseen, navigoida asiakkaan luo ja tehdä asiakastapaamisten muistiinpanot. Myynti- ja palvelualueet pystytään suunnittelemaan suoraan karttapohjaan.

MtechMap on uudistettu versio helmikuussa 2018 lanseeratusta MtechSalesMap-palvelusta. Aiempaan palveluun verrattuna MtechMap tarjoaa parhaan käyttäjäkokemuksen kännykällä tai tabletilla. Sovelluksen ulkoasu on uudistettu ja ominaisuuksia on lisätty. Palvelua kehitetään ja päivitetään jatkuvasti.

MtechMap on täysin kotimainen tuote. Tuotteen kehitystiimi ja asiakastuki sijaitsevat Rovaniemellä, jonne Mtech Digital Solutions perusti toimipisteen maaliskuussa 2018.

”Kyseessä on ensimmäinen Rovaniemellä kehittämämme tuote. Toivomme, että palvelu menestyy ja pääsemme pian rekrytoimaan lisää työvoimaa Rovaniemen tiimiimme. Tuotteelle on selkeästi kysyntää. Olemme rakentaneet pk-yrityksille CRM-sovelluksen, joka tuo merkittävää hyötyä asiakastyöhön”, kertoo Mtechin digijohtaja Markku Brummer.

Palvelu on tilattavissa MtechMapin verkkosivujen kautta 18.6.2018 lähtien. Palvelun hinta on alle 10 euroa kuussa käyttäjää kohden. Ensimmäinen kuukausi on uudelle asiakkaalle maksuton.

Lisätietoja:

www.mtechmap.fi

Markku Brummer
Digijohtaja
Mtech Digital Solutions
markku.brummer@mtech.fi
0400 555 757

Topics: MtechMap, Tuotteet