<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=91701&amp;fmt=gif">

Ajankohtaista

Biotalouden digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut Mtech Digital Solutions Oy on laatinut merkittävän kumppanuus- ja toimitussopimuksen Ruotsin Växa Sverigen kanssa

Kirjoittaja Mtech on 19.4.2018 10:40

       

Suomalainen Mtech on tehnyt miljoonaluokan vientikaupan ja sopimuksen ruotsalaisen Växa Sverigen kanssa. Sopimus sisältää laajan kumppanuussopimuksen ohjelmistojen yhteisestä kehittämisestä, laajemmasta ICT –yhteistyöstä sekä kaupan Mtech:n kehittämästä MinunMaatilani –alustasta.

Mtech Digital Solutions Oy on vuonna 1986 perustettu pohjoismaiden johtava biotalouden digitaalinen ohjelmisto- ja ratkaisutoimittaja. MinunMaatilani on Suomessa vuonna 2016 julkaistu nautatilojen tuotannonohjausjärjestelmä.

Jatka lukemista

Aiheet: Projektit, Ohjelmistokehitys, Maatilaohjelmistot

Biotalouden kasvuyritys Mtech Digital Solutions Oy laajentaa Lappiin

Kirjoittaja Mtech on 23.3.2018 8:00

Vantaa 2018

Mtech Digital Solutions Oy on kotimainen biotalouden digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut softatalo, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa ja on laajentamassa kansainvälistä toimintaansa myös muualle Eurooppaan. Yritys perusti toimipisteen Rovaniemelle 5.3.2018 ja tarjoaa töitä it-alan asiantuntijoille Lapin alueella.

Uudet työntekijät ovat jo vauhdissa Rovaniemellä, ensimmäisenä työnä uudessa toimipisteessä kehitetään MtechSalesMap-karttamyyntisovelluksesta 2.0 –versio. Rovaniemen toimipisteessä Ainonkadulla työskentelee aluksi neljä Rovaniemellä asuvaa ohjelmistoalan ammattilaista. -Kolmen vuoden kuluessa tavoitteenamme on perustaa Rovaniemelle kaikkiaan kolme ohjelmistokehitystiimiä eli palkata yhteensä noin 15 - 20 henkilöä, kertoo Mtechin digijohtaja Markku Brummer.

Jatka lukemista

Aiheet: Rekrytointi

MtechSalesMapin ensimmäinen asiakas on tyytyväinen – ”Palvelun avulla voimme optimoida omaa tekemistämme”

Kirjoittaja Mtech on 15.3.2018 15:22

Vilomix otti MtechSalesMapin käyttöön vuoden alussa. Palvelu saa kehuja helppokäyttöisyydestään ja jouhevuudestaan. Myynti hoituu nyt myös huomattavasti sujuvammin ja tehokkaammin, Vilomixin myyntipäällikkö Antti Riikonen kertoo.

Vilomix on kokeillut vuosien saatossa erilaisia karttapalveluita, mutta kokenut ne jäykiksi, kalliiksi tai vaikeakäyttöisiksi.

Yritys otti Mtech Digital Solutionsin uuden kotimaisen MtechSalesMap-karttasovelluksen käyttöön vuoden alussa. Vaikka käyttöönottoprojekti on hieman vielä kesken, uskaltaa Vilomixin myyntipäällikkö Antti Riikonen antaa sovellukselle jo hyvän arvosanan.

”Olemme olleet tyytyväisiä. Palvelu toimii jouhevasti, vaikka dataa on paljon. Hinnoittelukin on kohtuullinen.”

Jatka lukemista

Aiheet: Tuotteet, MtechSalesMap

Mtech Digital Solutions Oy ja Helsingin Suunnistajat ry yhteistyöhön

Kirjoittaja Mtech on 5.2.2018 8:00

Biotalouden digitaalisia ratkaisuja toimittava Mtech Digital Solutions Oy on laatinut kaksivuotisen markkinointiyhteistyösopimuksen Helsingin Suunnistajien kanssa. Yhteistyön päämääränä on auttaa Suomen suurin suunnistusseura menestymään vuoden 2019 MM-kisoissa ja voittamaan Jukolan viesti vuonna 2020.

Jatka lukemista

Aiheet: Markkinointiyhteistyö

Mtech Digital Solutions lanseeraa uuden MtechSalesMap-karttasovelluksen maatalousmyynnin johtamiseen

Kirjoittaja Mtech on 1.2.2018 8:00

Tiedote 1.2.2018, vapaa julkaistavaksi

Mtech Digital Solutions lanseeraa 1.2.2018 uuden kotimaisen MtechSalesMap-karttasovelluksen. Sovellus on kehitetty erityisesti maatalousalan myyntiorganisaatioiden ja myynnin johdon käyttöön. Sovellus auttaa yritystä visualisoimaan, analysoimaan ja johtamaan myyntiä aiempaa tehokkaammin. Tuote on ensiesittelyssä Sarkamessuilla perjantaina 2.2.2018.

Jatka lukemista

Aiheet: Tuotteet